top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraJana Reichlova SoloMagnifica

Holky válí na výstavách :-)

Poslední víkend v lednu 2023 jsme strávili celý víkend v Brně na výstavě DUOCACIB, sice bychom raději měli "oraz" po škaredé viróze, ale holky je potřeba socializovat. V sobotu posuzovala paní rozhodčí z Polska, Camara už mohla nastoupit do třídy mladých, už na to má věk, a rozhodně se mezi mnohem staršími konkurentkami neztratila - druhé místo je supe úspěch. Jenny jako asi jediná z našich psů nemá ráda cestování autem, celou cestu nervila, slintala a nelehla si, tak jsem se obávala, že z výstavy nebude nic. Madam ovšem překvapila, jen co vystoupila z auta, všechny útrapy zapomněla a vystavovala se jak panenka, bohužel její nadšení se projevovalo skákáním v pohybu, což se samozřejmě nelíbilo paní rozhodčí, takže Jenny v mezitřídě skončila výborná druhá. Taky dobrý, hlavně, že se jí výstava líbila, na příště to dopilujeme :-)

V neděli jsme měli přihlášenou Carminu a Roxy, aby jim to nebylo líto. Carmina je sestra Camary, pro ni to byla úplně první příležitost rozkoukat se a hned velká výstava v hale! Carmina je ovšem salámistka, to nic nerozhodí, ani šílený hluk, klouzavá podlaha a spousta psů a lidí, všechny je miluje a vrtí ocasem. Vzhledem k věku skončila druhá, opět super výsledek a přísli do budoucna :-D

Roxy je zkušená profesionálka, italská šampionka, věkem už to na výstavy není, ale ona to má tak ráda, že nám bylo líto ji nechat doma. Ona by se mohla vystavovat sama, bez handlera, všechno umí, nic ji nerozhodí, nadšení z ní sálá. Je to úžasná fena, říkám jí, že je můj dárek za Azu, která mi umřela vloni. Jsou si obrovsky podobné, feny s neskutečným charakterem. Jsem moc vděčná, že Roxy může být u nás, vážím si důvěry jejího chovatele a majitele v nás.


62 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Solo-Magnifica-logo-black.png

Chovatelská stanice
           bulteriérů

bottom of page